Øvrige oplysninger

Forum med diverse offentligt nyt!
cavione100

Øvrige oplysninger

Indlægaf cavione100 » tors 10. jan 2019 11:05

Hej Allesammen

En generel oplysning vedr. vores forum:

Under denne tråd er det muligt for alle at lave et emne og skrive indlæg uden at skulle logge ind. I stedet kommer der et lille billede med en kode som man skal taste ind.

Løsningen er den eneste mulighed vi har indtil videre, idet databasen for brugerne ikke fungerer og sandsynligvis må bygges op på ny.

Vi arbejder på en løsning og søger herunder efter nogen der kan hjælpe os. Så kan du, eller kender du en der kan, hjælpe, så må du meget gerne give lyd fra dig. Indtil da, må vi desværre køre med forummet på denne måde her.

En af de næste par dage vil jeg skrive en mail til alle dem vi har i vores medlemsdatabase, så vi dels kan få status om forummet ud til flest mulige og dels kan få eftersøgningen af en PHP-kyndig ud til flest mulig.

Mvh

Carsten Villsen
Formand
cavione100

Re: Øvrige oplysninger

Indlægaf cavione100 » tors 10. jan 2019 16:42

For øvrigt skal jeg lige huske også at nævne, at beskeder der skrives på dette midlertidige forum ikke slås op med det samme.

Pga. spam-indlæg der kommer alle mulige steder fra, sættes indlæggene i en slags karantæne hvor vores web-master så skal godkende dem førend de fremkommer på forum. Dette gøres pt. 1 gang dagligt.

Dette er desværre nødvendigt indtil vi får genindført vores individuelle bruger-konti igen.

Mvh

Carsten
FJølle66

FJ GF 2019

Indlægaf FJølle66 » tirs 15. jan 2019 23:39

Til Info.

Selv om klubbens Forum tager sig et par sygedage, så fortvivl ikke. Der bliver med garanti igen i 2019 rig mulighed for at møde sine gode FJClub kammerater live til bla. årets FJClub generalforsamlingen som i år bliver afholdt i det jyske.

Der vil i slutningen af uge 3 via mail blive sendt en invitation til GF2019 ud til samtlige medlemmer på medlemslisten.

Men sæt allerede nu kryds i kalenderen 19/4-21/4 2019 til årets FJ GF

Der vil i mailen være anført nærmere mht. hvordan man tilmelder sig nu vores forum desværre er nede.
Skulle du af en eller anden grund ikke have modtaget invitationen i din mailboks i slutningen af uge 3, så tjek venligst lige om den er havnet i dit spamfilter. Er det heller ikke tilfældet så meld lige tilbage via tråden her, så finder vi en løsning på det.

Håber vi ses til GF 2019.

Med venlig FJ Hilsen
GF2019 udvalget
FJRMaagaard710, Brian697 og Fjølle66

Tilbage til "Offentlige nyheder"Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron